غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

فرار ۶۰ هزار صهیونیست از شهرک‌های اطراف غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از فرار بیش از ۶۰ هزار نفر از ساکنان شهرک‌های منطقه غلاف غزه از این منطقه در پی عملیات طوفان الاقصی خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کردند که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بیش از ۶۰ هزار شهرک نشین از شهرک‌های منطقه غلاف غزه فرار کرده‌اند.

طبق گزارش این رسانه‌ها هزاران شهرک نشین نیز از شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی و مرز با لبنان فرار کرده‌اند.

عملیات طوفان الاقصی شنبه ۱۵ مهر با موج شدید حملات موشکی و راکتی به شهرک‌های منطقه غلاف غزه آغاز شد و برای نخستین بار رزمندگان مقاومت موفق به نفوذ به این شهرک‌ها و تسلط بر آن‌ها شدند.

این غافلگیری و به طبع آن شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی، انتقاد شدید شهرک نشینان از طبقه سیاسی و نظامی این رژیم را به همراه داشته است.

با ورود عملیات طوفان الاقصی به دهمین روز خود و ادامه کسب پیروزی‌های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسراییل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده با بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان‌های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه، ۲هزار و ۷۵۰ فلسطینی که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند را به شهادت رساند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

بر اساس گزارش‌های رسمی تاکنون ۹ هزار و ۷۰۰ فلسطینی دیگر نیز در اثر بمباران‌های رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار